Rond het jaar tweeduizend is officieel de larp vereniging Enneade opgericht en sinds dien maken wij als vereniging fantasie rijken verhalen om je als speler of npc in te verliezen. Ondertussen zijn we met meer dan twintig jaar ervaring nog altijd me veel plezier en passie aan het werk om voor onze leden leuke weekenden te organiseren.Enneade heeft een aantal evenementen reeds afgesloten. Het eerste evenement was natuurlijk Bonebreakers bar. Na het afsluiten van BBB is de vereniging overgegaan op het evenement doorlopende verhaal reeks beginnend met AON, gevolgd door Behind the wall en nu Beyond the stairs.

Live Action Role Play?

Een live action role-playing game, afgekort tot LARP, is een rollenspel waarbij enkele tientallen tot honderden spelers tegelijkertijd in een verhaal meespelen

De spelers zijn allen bij het verhaal betrokken en de handelingen van de spelers zijn niet van tevoren vastgelegd, maar er zijn wel bepaalde richtlijnen. Elke speler heeft namelijk zelf een "personage" verzonnen en probeert naar de persoonlijkheid van dit personage te handelen. Spelers reageren op gebeurtenissen, waarbij bijna alle acties geïmproviseerd worden. In tegenstelling tot de zogenaamde tabletop-rollenspellen als Dungeons & Dragons, is er bij een live action role-playing game, ook wel levend rollenspel genoemd, sprake van het uitspelen van de meeste acties. De spelers dragen een kostuum en wapens en worden niet vertegenwoordigd door een pion of minifiguur op een speelbord.