Evenement Informatie

2024: 17 t/m 19 mei & 27 t/m 29 september

2025: 6 t/m 8 juni & 26 t/m 28 september

Enneade is een overnachtingsevenement, we beschikken niet over een binnen locatie en er dient dus een tent of caravan meegenomen te worden om in te overnachten. hiervoor hebben we een groot veld ter beschikking.

De incheck is open rond 4 à 5 s’middags op vrijdag. en de uitcheck gaat open op het moment dat na tijd-uit de monstertent is opgeruimd. (dit zodat het bestuur en crew ook op tijd naar huis kunnen)

Als we tijdens het evenment mogen stoken, dan zal er in de avond door Calvin een kampvuur verzorgt worden. Hier kan een ieder gezellig omheen komen zitten en genieten van de sfeer. Het is niet de bedoeling zelf vuur te gaan stoken zonder toestemming, dit om ongelukken te voorkomen.

Eten en drinken bij de bar is te betalen met barkaarten, deze zijn daar ook te verkrijgen. Verder wordt er in de ochtend gratis ontbijt verzorgt en is er ten alle tijden gratis koffie en thee te verkrijgen.

We streven op vrijdag om 20:30 tijd-in te gaan, dit kan later worden. verder gaan we naar streven op zondag om 14:30 tijd-uit. In de tussentijd is het ten alle tijden tijd in, laat in de avonden wordt er vaak wel wat meer OOC gepraat, maar check ten alle tijden even of spelers niet nog IC zijn, om te voorkomen dat je het spel breekt als jezelf niet IC meer bent.