Tickets en info

Welk pad zul jij volgen?

Speler, monster of crew???

Meedoen bij Enneade kan op verschillende manieren. Hieronder worden die manieren allemaal (beknopt) uitgelegd en zal je een keuze kunnen maken in wat je wil doen als je besluit mee te willen doen.

Wat je ook besluit, we zijn als vereniging super blij om je te mogen ontvangen en proberen je een zo fijn mogelijke ervaring te geven als je mee komt doen. Hopelijk zien we je binnen kort op een van onze evenementen, en kom je genieten van een lekker weekend fantasy.

Speler

Als Speler maak je een eigen karakter en breng je deze in de wereld. Dit karakter kan dan avonturen gaan beleven in de wereld van Lyra. Wie ben jij, wat brengt je naar Lyra en wat wil je bereiken. Geen avontuur is te gek, zien we jou karakter binnenkort in het dorp?

NPC/Monster

Als NPC/Monster kom je de monstertent versterken. Je hebt geen vaste rol en krijgt door het weekend heen allerlei rollen om te spelen, van een barbaar tot een alchemist, het kan allemaal. Kom je voor het eerst? Dan is dit een perfecte start om oriƫnteren.

Crew

Enneade het evenement zijn niks zonder onze crew. Wil je wel graag een weekend komen genieten van het bos, kampvuur en sfeer. Maar wil je niet teveel roleplay doen, dan kan je altijd komen helpen als barcrew. Jij serveert onze spelers en monsters in stijl hun drankje en maaltijd.

Larpen bij Enneade.

Kom jij meespelen? Het NPC team versterken?
Of helpen als crew?